M a t i

2014. április 18., péntek

Real Madrid 2013/2014 Király kupa győztes

A Real Madrid csapata 2-1 re győzte le a Copa de la rey döntőjében a Barcelona csapatát, így óriási lendülettel és sikerrel fordul rá a bajnokság és a Bajnokok ligája utolsó, döntő mérkőzéseire. A Kupát veretlenül nyerte meg, és egyben ez Carlo Ancelotti első trófeája a klubbal.

A hétvégén nem lép pályára bajnokin a Real. a Következő meccs a Bajnokok ligája elődöntője lesz a Bayern München ellen Madridban, Szerdán 20:45 kor. Nehéz feladat,  de haza pályán egy erős győzelemmel kellene alapozni a visszavágóra, amit 29.-én rendeznek Münchenben. És bejutni a döntőbe, hogy végre meglegyen a hőn áhított 10. BL/BEK trófea.

A Müncheni csapat, az átmeneti gyengébb forma után úgy tűnik, hogy kilábalt a gödörből, miután a Német kupa elődöntőben simán 5-1-re lépte le a  kaiserslautern fc csapatát.

Közben, még ha a Real nem is lép pályára a hétvégén a Spanyol bajnokságban, Az Atletico Madrid lejátsza a saját mérkőzését a 34. fordulóban az Elche CF ellen ma este (04.18.) 20:30-tól.
Amit tudjuk Real Madridnak a bajnoki címhez az is szükséges, hogy a hátralévő 5 fordulóban a maximális 15 pontot hozzon, mellette az At. Madrid 4 pontot veszítsen ezekben a fordulókban, tehát legalább kétszer botlania kellene.
Mi Madridisták ezért is követjük figyelemmel a Matrócosok eredményeit idén és azért is, mert benne van a pakliban, hogy a BL döntőjében a két Madridi csapat csap össze.

Hala Madrid!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése