M a t i

2014. április 23., szerda

RM - BM

A szezon egyik legfontosabb mérkőzése következik a csapat számár. Miután múlthéten a Barca ellen begyűjtöttük a Király kupát, egy fokkal nyugodtabban várhatjuk a Münchent. A Bajnokok ligája egyik klasszikus összecsapásának történelme íródik ma este tovább.
Előnyt kell szereznünk a jövőhét keddi visszavágóra, hogy ott lehessünk döntőben és a serlegért megmérkőzhessünk az Atletico Madrid- Chelsea párharc győztesével, amely mérkőzés első felvonása 0-0- végződött Madridban.

VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
REAL MADRID: Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao – Modric, Xabi Alonso, Di María – Isco, Benzema, C. Ronaldo
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba – Javi Martínez – Kroos, Schweinsteiger – Robben, Th. Müller, Ribéry.


„Lehet, hogy a Realnak a Bayern a mumusa, de nem az enyém. Jó eredményeket értem már el a München ellen” – jött a kontra Ancelottitól.

És tényleg. Ancelotti edzőként eddig hatszor találkozott a Bayernnel, de még sosem kapott ki, négyszer ráadásul nyert. Érdekesség, hogy azokban a szezonokban, amikor Ancelotti BL-t nyert (2003, 2007), mindig játszott a müncheniekkel.



A mérkőzés:
 16' Benzema GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!

FT: Real Madrid 1-0 Bayern Munich 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése