M a t i

2014. július 25., péntek

Magyar foci Európában

Idén nyáron 4 klubcsapatot és 1 utánpótlás válogatottat küldtünk Európába, hogy képviseljék a Magyar színeket és visszanyerjék a magyar fociba vetett hitünket.

4 klubcsapat:
Debrecen, Diósgyőr, Ferencváros és a Győri ETO

Azt vártuk, hogy a csapataink minél tovább meneteljenek és legalább a selejtezők rájátszásáig eljussanak, és ott egy szerencsés sorsolással, akár főtáblára kerüljenek, azaz „megéljék az őszt”

A Debrecen a Bl selejtezőiben érdekelt és 2 . fordulóban kapcsolódtak be a selejtezőbe, ahol a fél-profi Farmville Cliftonville volt az ellenfelük. Nehezen bár, de tovább verekedték magukat, így a következő, 3 fordulóban a BATE lesz az ellenfelük. Tehát a DEBRECEN MÉG ÁLL.

A Diósgyőr az El-selejtezőben érdekelt és nekik már a legelső fordulóban is pályára kellett lépjenek. Az első kőrben egy máltai ellenfelet győztek le. A második fordulóban a bolgár Liteksszel kellett megküzdeniük és rajtuk is túlléptek, így várják az EL selejtező 3. fordulóját, amelyben az orosz FC Krasznodar vár rájuk. A DVTK MÉG ÁLL.

Ferencváros
A Fradinak is pályára kellett lépjen az első kőrben az EL selejtezőjében, ott átlépett a máltai ellenfelén és várta a második körben a horvát HNK Rijeka csapatát. Horvátországban kijózanító pofont kapott a csapat, amellyel térdre kényszerítették, így Budapesten már csak annyi volt a dolguk, hogy az előttük térdelő csapat nyaka felé sújtsanak a karjukkal. Meg is tették, lefejezték a Fradit, Pest elesett.

Győri ETO
A Győr az első körben még nem volt érdekelt, a másodikban már igen, de minek? Szinte pályára sem léptek már kiestek a svéd Göteborg ellen. Itthon a sípszó után szépen megfogták a saját bokájukat, bepucsítottak és várták, hogy a svédek rektálisan megvizsgálják őket a férfiasságukkal. Ők, mint jó vendégek meg is tették.  A győri fiúk úgy utaztak Svédországba, hogy minden bizonnyal ők is ilyen rendes vendéglátók lesznek, de nekik miután Győrben már kielégültek nem volt kedvük semmilyen aktushoz, egy kis smaci volt, nyert a Győr 1-0 ra, összesítésben egy rektális vizsgálat utáni csókkal 3-1-el búcsúztak Európából. Meghágták Győrt, Dunántúl elesett.

Végül és utolsó sorban az U19-es válogatottunk

Tőlük azt vártuk, hogy a 8 csapatos EB-n a 4 fős csoportban megcsípik az első 2 hely egyikét és elődöntősök lesznek hazai pályán és éremért játszhatnak. A minimális elvárás az, hogy a 4 es csoport 3. helyén azaz a négyes csoport harmadik helyén végezzenek HAZAI PÁLYÁN.
És Miután a csoport körben két mérkőzés már lezajlott, elsőnek az Osztrákok térdeltek eléjük cselesen, hogy aztán egy szép szabadrúgás után a mieink térdeljenek előttük és egy erős nyakedzésbe orális kielégítésbe torkoljon a meccs vége 3-1 es vereség a Szusza Ferenc Stadionban.
A következő meccsen a fiúk megirigyelték a Győrtől a anális kielégülést, így ők már eleve letolt gatyával mentek a pályára a Portugálok ellen, meg is kapták, amit szerettek volna, sőt a végén még a fehéret is az arcukba 6-1.  

Már csak az a lehetőség maradt, hogy a csapat megcsípje a csoportban a 3. helyet, ezzel kvalifikálja magát a jövő évi U20-as VB-re. Ehhez Izraelt kell legyőznünk. Reméljük a fiúk rájöttek, hogy annyira nem jó az, ha egy férfit rektálisan zaklatnak és igazi férfiként vonulnak pályára, legyőzik Izraelt és szépségtapaszként kvalifikálják magukat a jövő évi tornára. Ha a fiúk nem így gondolják, akkor bízhatunk még abban, hogy az izraelieket hazarendelik katonának.

Összefoglalva Dunántúl és Pest lángokban, Kelet-Magyarország büszkén kitart!  

Őri Máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése