M a t i

2014. március 9., vasárnap

Lotus - Quantum csendje

Tavaly úgy tűnt, hogy a Quantum cég, vagy cégcsoport, vagy bármi is legyen lesz a Lotus anyagi megmentője, aztán jöttek, a hírek, hogy a főtárgyaló tulajdonképpen egy kuruzsló, de támogatás az lesz. Nem lett.
Így pénzt Pastor Maldonado hozta, aki egy unalmas futamon, a legcsendesebb pillanatokba akkor is képes kiütni 2 kocsit, ha azokkal nincs is versenybe. Ha szépen fejlődik, idén már akkor is kiüt valakit a versenyből, ha nincs is a közelében. Óriási dirrel-durral távozott a tavaly gyengélkedő Williamstől. botrányosan nyilatkozott róluk, összeveszett mindenkivel. És sértetten átviharzott a zsák pénzével a Lotushoz. Szegény... Idén a Williamstől remek eredményre lehet számítani a Lotusnak pedig egy targoncája van egy gyenge motorral, pénze a fejlesztésekre nincs, és még egy Adryan Newey kaliberű zsenijük sincs, na jó belőle tényleg csak egy van.
Szóval Maldonado áll az egyik kezébe egy zsákkal, ami már üres, mert a Lotus gyorsan a seggére vert a pénznek, a másik kezét pedig a szájához emeli benne egy kefével, amit alaposan rág.

Romain Grosjean tavalyi évben bebizonyította, hogy felnőtt a forma 1-hez és megnyugodott, nem szedi már az áldozatait a pályán. Viszont számára is csak az a gyenge motorral rendelkező targonca van, ami Maldonadonak, így nehéz év elé néz. Szerintem Maldonadot, ha végigmennek a kocsik, mind időmérőn, mind versenyen alaposan elveri, amit a venezuelai nehezen fog viselni, hogy az ő pénzén verik agyon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése