M a t i

2014. május 11., vasárnap

200. bejegyzés


Szóval eljutott idáig is ez a blog. Viszonylag gyorsan termelem a cikkeket, de ez nagy részben a sportnak köszönhető. Ez idő közben begépeltem Dédmamám emlékiratát is, amit nagyon sokan olvastok, olvastatok és ezért nagyon hálás vagyok nektek.

A Blog látogatottsága napról napra növekszik, amiért szintén köszönettel tartozom nektek, olvasóknak.
A sporton kívül persze más is van ebben a 200 bejegyzésben. Magába foglalja a véleményemet, némelyik meg is bolygatta az állóvizet, némelyikkel pedig sokan egyetértenek, de nem váltott ki hatást. Vannak írásaim más témákban is, de azok inkább kötelező írások voltak. Vannak versek, legalábbis valami olyasmik, de az legalább saját kútfőből.

Ott vannak bátyám képei, amelyek fantasztikusak. És már Haász Proof is megajándékozott egy szenzációs írással.
Évi része a blogon belül, ami remek írásokat és interjúkat tartalmaz.
Készítettem ez idő alatt jó pár interjút, ez a műfaj a glosszaírás után a kedvencem, mert bemutathatok vele embereket és az ő történetüket.
És ami jelenleg nagyon foglalkoztat az a népesség fogyása, igazából az foglalkoztat, hogyan lehetne ezt megállítani és népesség növekedéssé alakítani.
Szóval hirtelen ennyit 200.-nak

Őri Máté


UI.: Nyugodtan írjatok megjegyzéseket a bejegyzésekhez, legalább abból megtudom, hogy mi is érdekel titeket igazán. (a megjegyzést maximum kitörlöm, ha nem tetszik J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése