M a t i

2014. május 16., péntek

Döntők szombaton 05.17.

  • FA-kupa döntő: 18:00, Sport2
  • Barcelona – Atlético Madrid: 18.00, Sport1
  • Német Kupa döntő: 20:00, C8 
  • Kaposvári Rákóczi – Győri ETO: 20.00, Sport1 

Pénteken rendezik a Puskás Akadémia - DVSC mérkőzést, amelyen ha nyer a Debrecen, akkor már a kezében érezheti a Magyar Bajnoki trófeát. Amennyiben ugyanis győz, akkor 6 pont lesz az előnye a Győri ETO előtt, amelynek még 2 fordulója marad hátra, tehát még pontegyenlőség lehet, de ahhoz nyerniük kell a győrieknek Kaposváron. Amennyiben a bajnokság végén pontegyenlőség van, akkor a jobb gólarány dönt, ami jelenleg a Debrecen esetében +34, a Győr esetében +16. Tehát amennyiben ma nyer a Debrecen szinte már bajnok, ha holnap nem nyer a Győr, akkor a Debrecen hivatalosan is bajnok lehet,

A másik bajnoki meccs a listán szintén döntő jelentőségű. Hiszen hiába játszottak már 37-37 mérkőzést a csapatok a 2013/2014-es Spanyol bajnokságban, mégis olyan szoros maradt a végéig, hogy amelyik csapat nyer ezen a találkozón, az lesz Spanyolország idei bajnoka. Döntetlen esetén az ATM ünnepelhet.

Sajnos a Real Madrid múlt szombaton kiszállt az idei bajnoki címért folyó csatából egy betlivel. A Blancok már a jövő szombati Bajnokok Ligája döntőre készülnek. Esetleg annyi tétje van a királyiak számára a mérkőzésnek, hogy CR7-tel gólt kell rúgatni és akkor egyedüliként kapja a 2014-es Aranycipőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése