M a t i

2014. május 18., vasárnap

Haladás - FTC

NB1-29 forduló
2014.05.18. - 16:30

A forduló előtt:
Szombathelyen is cél a győzelem, ami a 8. lenne sorozatban és a 10. egymás utáni veretlenül megvívott meccs a bajnokságban. Fel kell kapaszkodni a dobogóra, de a Videoton nem volt eddig hajlandó botlani, még két forduló van az idei bajnokságból. A Vidi ebben a fordulóban a Mezőkövesdhez látogat, végül Diósgyőrbe látogat.

A záró fordulóban a Fradi a Puskás stadionban fogadja a Paksot.




A grafikonom jól látszik, hogy volt a szezonban egy hullám völgy, a 8- tól a 16- fordulóig. Ebben a 9 fordulós szakaszban a megszerezhető 27 pontból, mindösszesen 6 pontot gyűjtött be a csapat. Természetesen nem szabad megfeledkezni Akeem Adams tragédiájáról sem, amely decemberben következett be. Nyugodjon békében!

A Kilábalás a 20. fordulótól kezdődött el, amikor is 2 döntetlen után, mindeddig 7 győzelem következet zsinórban. Elkezdett felszállni a ZÖLD SAS!

A mérkőzés:
Kezdőcsapatok:

FTC: Dibusz - Jovanovic - Mateos - Besic - Bönig - Ugrai - Busai - Leonardo - Csikics - Jenner - Böde

Haladás: Rózsa - Fehér Z - Guzmics - Devecseri - Bosnjak - Schimmer - Iszlai - Nagy - Simon - Radó - Hrepka

Az első félidőben egyértelműen a Haladás tudta érvényesíteni az akaratát. A Fradi védelme remekül áll a helyén, a támadósort leginkább az érdekes jelzővel látnám el.- Mint az egri borszakértők a tablettás bort.- Érdekes, hogy ezek támadók.

FÉLIDŐ: 0-0

55' GÓÓÓÓÓL Diallo. Vezet a FRADI!
A második félidőre egyértelműen feljavult a támadójátéka a csapatnak. Ez már egy jó Bikavér!

Megvan a 8. győzelem zsinórban.

Végeredmény: 0 - 1 (gól: Diallo 55')

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése