M a t i

2014. május 22., csütörtök

HUN - DEN

Szép az új stadion. Végre a meccsek unalmasabb pillanataiban -akad most is- nem a rekortán futópályát nézem bambulva, hanem add egy hangulatot, hogy rögtön ott vannak a nézők és nekem is ismét lendületet adnak a meccs nézéséhez.

A válogatott mondjuk nem lett jobb egy cseppet sem. Ezt a véleményemet már így az első félidőben leírom és tartani fogom. Egyszer biztos eljön az az idő is, amikor a válogatottunk felnő a stadionjainkhoz. Valami borzasztó, hogy 10 percek telnek el a nemzeti csapatunk meccsein, hogy félpályán pattog a labda pár passz az ellenfélnél, pár passz nálunk.Persze, ha hívnánk egy tisztességes ellenfelet, akkor ők tudnának passzolni és támadni, de akkor kikapnánk, nagyon. Így a statisztikáinkat javíthatjuk, előrébb léphetünk a világranglistán, főleg, ha júniusban, amikor már mindenki a VB-t várja (minden meccset élőben közvetít a közmédia, respect), mi még legyőzzük Kazahsztán és talán Albániával játszunk, vagy hasonló football kultúrájú nemzettel.

Aminek örülök, hogy Tőzsér visszatért a válogatottban, még a kétezres évek elején a kedvenc játékosom volt a Fradiban 88-as mezben. Most pedig óriási gólpasszt adott.

Azért Hajrá Magyarok!

Őri Máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése