M a t i

2014. május 3., szombat

Mezőkövesd - FTC

NB1
27. forduló

A Mezőköves történelme során először látja vendégül a Ferencvárost, amely a dobogóra hajt. Zsínorban megszerezheti 6. győzelmét, amellyel még közelebb kerülne az Európa Liga selejtezőköréhez.
A mezőkövesdi vendégszereplás után, a Fradi otthon fogadja a Diósgyőrt, majd kiruccan Szombathelyre a Haladáshoz és a bajnokság zárása ként otthon fogadja a Paks csapatát. Ezzel búcsút vesz ideiglenes otthonától a Puskás Ferenc Standiontól és birtokba veszi az új stadionját, aminek még nincs meg a végleges neve. A Fradi szív egyértelműen az Albert Flórián Stadion nevet szeretni, a menedzsment pedig egy névszponzort, ami akár évi 100 milliót is hozhat a klubnak.
Forrás: nso.hu
Május 3. (szombat) 18:00
Mezőköves - Ferencváros

Kezdőcsapatok:
Mezőkövesd: Horváth - Szalai - Velicky - Hegedűs Cs. - Fotyik - Bognár - Hegedűs D. - Melczer - Dobos - Menougong - Sárközi

Ferencváros: Dibusz - Besic - Pavlovic - Mateos - Jovanovic - Gyömbér - Busai - Csukics - Leonardo - Jenner - Somália

A mérkőzés:
1. félidő
29.' Busai fejel gólt. Jenner ívelt be jobboldalról egy szabadrúgást, amit Busai a bal alsóba csúsztatott.

2. félidő
83.' Pavlovic második sárgáját kapja, Menougong egyből pirossal mehet zuhanyozni. 10 a 10 ellen folytatódik a csata.

A Ferencváros 6 győzelmét aratta zsinórban és immár 8 mérkőzése veretlen, sőt az előző 3 meccsén gólt sem kapott a csapat. A következő fordulóban a Diósgyőrt fogadja a Fradi, sajnos a két belsővédőnk, Pavlovic és Moateos egyaránt eltiltott lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése